Δευτέρα 29 Μαρτίου 2010

Μεταθέσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ 2010

Ανακοινώθηκαν από το Υπουργείο Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων οι μεταθέσεις εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης από Π.Υ.Σ.Π.Ε. σε Π.Υ.Σ.Π.Ε. για το έτος 2010.

Παρασκευή 19 Μαρτίου 2010

Συγκέντρωση-Συλλαλητήριο 23/03/2010



Στις 23 Μαρτίου ημέρα Τρίτη και ώρα 6:00μ.μ.,
συμμετέχουμε ΟΛΟΙ στη Συγκέντρωση και στο Συλλαλητήριο στην πλατεία Ελευθερίας,
που αποφάσισαν
ο Συλλόγος Εκπ/κών Α/θμιας Εκπ/σης Ν. Ηρακλείου «Δ. Θεοτοκόπουλος»
και η Ε.Λ.Μ.Ε Ηρακλείου.
Στο Συλλαλητήριο θα παραβρεθεί και ο πρόεδρος της Δ.Ο.Ε.,
Δημήτρης Μπράτης.

Παρασκευή 12 Μαρτίου 2010

Συλλαλητήριο Τρίτη 16/03/2010

Τρίτη 9 Μαρτίου 2010

Απεργία ΑΔΕΔΥ ΓΣΣΕ 11 Μαρτίου 2010























Ανακοίνωση με αφορμή την Ολομέλεια Προέδρων

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Σχετικά με την Ολομέλεια των Προέδρων της Χώρας

Χωρίς απόφαση ολοκληρώθηκε η Ολομέλεια των Προέδρων των Δ.Σ. των Συλλόγων της Χώρας καθώς και το ανοιχτό Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. που πραγματοποιήθηκε με την ολοκλήρωση των εργασιών της Ολομέλειας.

Η παράταξη της ΠΑΣΚ για μια ακόμη φορά στάθηκε με υπευθυνότητα στο ύψος των περιστάσεων και ήταν η μοναδική που κατέθεσε αγωνιστική πρόταση διάρκειας ξεκαθαρίζοντας πως ανεξάρτητα του ποιος κυβερνά τα προβλήματα μπορούν να βρουν λύση μόνο μέσα από ενωτικούς αγώνες της βάσης.

Η πρότασή μας για:



Δευτέρα 8 Μαρτίου 2010

5νθήμερες απεργιακές κινητοποιήσεις από Δευτέρα 15 Μάρτη

ΠΑΣΚ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε.
ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

Αθήνα 8/3/2010
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Μπροστά στην ολομέτωπη επίθεση που δέχονται οι κατακτήσεις των εργαζομένων, μπροστά στον εργασιακό μεσαίωνα που ονειρεύονται να επιβάλλουν οι αγορές και το κεφάλαιο για να συνεχίσουν να κερδοσκοπούν, μοναδική απάντηση είναι ο αγώνας.Αγώνας ενωτικός, δυναμικός, αξιοπρέπειας.
Τον αγώνα αυτό είναι προφανές πως δεν μπορούν να καθοδηγήσουν οι χθεσινοί απολογητές του συστήματος που ξαφνικά καμώνονται πως απόκτησαν φωνή και νομίζουν ότι ξεχάσαμε τις προηγούμενες πρακτικές τους.

Σάββατο 6 Μαρτίου 2010

Απεργία 11 Μαρτίου 2010


Μπροστά στην κατάρρευση ενός φθαρμένου και χρεοκοπημένου συστήματος, η πολιτική τάξη πραγμάτων χρεοκοπεί τη ζωή των μισθωτών και των συνταξιούχων.
Η στοχοποίηση και θυματοποίηση των Δημοσίων Υπηρεσιών και των Δημοσίων Υπαλλήλων με τη συνοδεία ενός άθλιου προπαγανδιστικού, τρομοκρατικού λαϊκισμού, που θέλει ράκη τους Δημοσίους Υπαλλήλους, οδηγεί σε διάλυση τις Δημόσιες Υπηρεσίες.

Οι Δημόσιες Υπηρεσίες, που ήταν δύναμη ανόρθωσης της χώρας σε δύσκολες στιγμές, αντί να αναδιοργανωθούν σε σύγχρονες και υγιείς βάσεις για τη διασφάλιση βασικών δημοσίων αγαθών στο κοινωνικό σύνολο, συμβάλλοντας στην έξοδο από την κρίση, καταβαραθρώνονται.

Πέμπτη 4 Μαρτίου 2010

24ωρη απεργία 5 Μαρτίου 2010

Η Π.Α.Σ.Κ. Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ν.Ηρακλείου συμμετέχει στην 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση που αποφάσισε η Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδας για αύριο Παρασκευή 5 Μαρτίου 2010.
Να αποσυρθούν τα αντιλαϊκά μέτρα τώρα!!!

Το Δ.Σ. της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας σε έκτακτη συνεδρίαση του, αποφάσισε 24/ωρη απεργιακή κινητοποίηση, για αύριο Παρασκευή 5 Μάρτη 2010 , ημέρα που αναμένεται να συζητηθεί και ψηφιστεί από την Ολομέλεια της Βουλής το σχετικό νομοσχέδιο για τα νέα μέτρα.
Να αποσυρθούν τα αντιλαϊκά μέτρα τώρα


Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας

Η Π.Α.Σ.Κ. Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ν.Ηρακλείου συμμετέχει στη Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας που οργανώνουν οι εκπαιδευτικοί φορείς του Νομού μας (Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π/βαθμιας Εκπ/σης Ν.Ηρακλείου "Δ.Θεοτοκόπουλος" και Ε.Λ.Μ.Ε. Ηρακλείου) την Πέμπτη 4 Μαρτίου 2010 στις 6:00 μ.μ. στην πλατεία Ελευθερίας.





Τετάρτη 3 Μαρτίου 2010

Δε χάνουμε το κέφι μας ...είμαστε ΠΑΣΚίτες!!!