Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

28 Δάσκαλοι, 3 Νηπ/γοί και 2 Εκπ/κοι Αγγλικής Γλώσσας διορίστηκαν στο Ηράκλειο

Καλωσορίζουμε τους συναδέλφους που τοποθετήθηκαν στο Νομό μας και ευχόμαστε καλή διαμονή και δημιουργικό εκπαιδευτικό έργο. Τους καλούμε να γίνουν μέλη και να πλαισιώσουν το Σύλλογο «Δομίνικο Θεοτοκόπουλο».

Δηλώνουμε ότι είμαστε στη διάθεσή τους για κάθε πληροφορία και ενημέρωση που θα χρειαστούν.

Η φετινή χρονιά ξεκινά με μεγάλα προβλήματα που θα δυσχεράνουν την εκπαιδευτική διαδικασία και θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια για την επίλυσή τους. Συλλογική προσπάθεια και αγώνας.


Ο μικρός αριθμός διορισμών, οι καθυστερήσεις στην εκτύπωση και διανομή των βιβλίων, η υποχρηματοδότηση των σχολικών επιτροπών, αλλά και οι μεγάλες μειώσεις στο εισόδημά μας, δημιουργούν ένα εκρηκτικό μείγμα που καλούμαστε με ενότητα να διαχειριστούμε.

Είναι σε όλους γνωστό ότι η Εκπαίδευση είναι ένας ζωντανός οργανισμός που συνεχώς τα δεδομένα αλλάζουν. Εκείνο που παραμένει, είναι οι στόχοι μας για μια Δημόσια και δωρεάν Εκπαίδευση.

Τα μέτρα που παίρνει η κυβέρνηση, με τη δραματική περικοπή μισθών και συντάξεων, τις διαδοχικές αυξήσεις των εμμέσων φόρων, την κατάργηση εργασιακών μας δικαιωμάτων καθώς και τις δυσμενείς αλλαγές στο ασφαλιστικό και συνταξιοδοτικό καθεστώς, μας βρίσκουν κάθετα αντίθετους και θα είμαστε στην πρωτοπορία των αγώνων για την ανατροπή τους.

Θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας και τοπικά και Πανελλαδικά μαζί με τους συναδέλφους μας για μια Παιδεία στην υπηρεσία του λαού και του τόπου. Σε τούτο τον αγώνα σας καλούμε να είστε παρόντες και συμμέτοχοι.

Για την ΠΑΣΚ Εκπ/κών ΠΕ Ηρακλείου
Ο γραμματέας


Νίκος Μεντζίνης


--------------------------------------------------------------------

Δείτε τα ονόματα όσων διορίζονται στο Ηράκλειο (κλικ στη φωτογραφία για μεγέθυνση):



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου