Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2009

Δελτίο Τύπου

Ηράκλειο 8-10-2009
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η ΠΑΣΚ Εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπαίδευσης Νομού Ηρακλείου, χαιρετίζει την εκλογική αποδοκιμασία των δυνάμεων της συντήρησης και του νεοφιλελευθερισμού στη χώρα μας. Δεν ξεχνά ότι αυτές οι δυνάμεις (ΝΔ), απαξίωσαν τη δημόσια εκπαίδευση στη χώρα μας και οδήγησαν τον εκπαιδευτικό στην ανέχεια και τη φτώχεια. Δεν ξεχνά ότι αυτές οι δυνάμεις έστειλαν εναντίον των απεργών εκπαιδευτικών τα ΜΑΤ. ...




Χαιρετίζουμε τη νίκη του ΠΑΣΟΚ - των δημοκρατικών δυνάμεων - και θα χαιρετίσουμε κάθε μέτρο που συντείνει ώστε να εφαρμοστούν οι προεκλογικές δεσμεύσεις:
· 5% στο τέλος της τετραετίας.
· 1 δις. Ευρώ στον πρώτο προϋπολογισμό.
· Αξιοκρατία.
· Δίχρονη προσχολική αγωγή
· Ενίσχυση των εκπαιδευτικών
· Κατάργηση της ωρομισθίας
· Τη συνεχή επιμόρφωση των εκπαιδευτικών
· Διαφάνεια παντού.
Η παράταξή μας, από την ίδρυσή της, αγωνίζεται να επικρατήσουν οι αρχές της αξιοκρατίας και της διαφάνειας στο Δημόσιο Τομέα και στην εκπαίδευση. Χαιρετίζουμε τις δηλώσεις του Πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου που δεσμεύεται να τις κάνει πράξη.
Τώρα στην επόμενη μέρα δηλώνουμε ότι θα είμαστε στην πρώτη γραμμή για να υπερασπιστούμε τούτες τις αρχές και θα καταγγείλουμε δημόσια όποιον λειτουργεί χωρίς αυτές και δρα ενάντια σε αυτές, για προσωπικό συμφέρον.

Από την ΠΑΣΚ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου