Παρασκευή 28 Αυγούστου 2009

Δεν ξέρουν ούτε να …αντιγράψουν!!!

Ηράκλειο 28/8/09
Δεν ξέρουν ούτε να …αντιγράψουν!!!

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης» στην προσπάθειά του να προσελκύσει τους νεοδιοριζόμενους εκπαιδευτικούς στους κόλπους του, κατέφυγε σε τακτικές που θυμίζουν …Γουτεμβέργιο!!!

Αντέγραψε ένα παλιό εγκόλπιο εκπαιδευτικού, δημιουργία της Π.Α.Σ.Κ. και το ανατύπωσε ως δική του προσπάθεια!

Ο οδηγός αυτός πέρα του ότι έχει ανανεωθεί, αποτελεί προσπάθεια που ξεκίνησε και ολοκληρώθηκε από στελέχη της Π.Α.Σ.Κ. για κωδικοποίηση της εκπαιδευτικής νομοθεσίας...

Σίγουρα, δεν διεκδικεί το αλάθητο και δεν φιλοδοξεί να δώσει λύσεις σε όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο εκπαιδευτικός στο σχολείο. Μπορεί, όμως, ασφαλώς να αποτελέσει έναν πολύτιμο οδηγό για τις υπηρεσιακές μεταβολές του εκπαιδευτικού, για τα δικαιώματα, τις υποχρεώσεις και τα καθήκοντα που απορρέουν από την ιδιότητά του ως Δημοσίου Υπαλλήλου, καθώς και για ζητήματα που έχουν σχέση με την καθημερινή του λειτουργία στο σχολείο.

Αυτή λοιπόν η προσπάθεια της Π.Α.Σ.Κ. καπηλεύτηκε ο Σύλλογος Εκπ/κών Π.Ε. «Νίκος Καζαντζάκης» στο βωμό της ψηφοθηρικής τακτικής του…… αλλά και της έλλειψης ικανών στελεχών που να έχουν όχι ουσιαστική συνδικαλιστική δράση αλλά θα παράγουν και ποιοτικό έργο για την σωστή ενημέρωση και εξυπηρέτηση των συναδέλφων.

Η Π.Α.Σ.Κ.

η παράταξη της ευθύνης και της συνέπειας η οποία στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια τους εκπαιδευτικούς

εγγυάται και υπόσχεται πως θα συνεχίσει

να αποτελεί τον καλύτερο σύμμαχο και συνοδοιπόρο των εκπαιδευτικών στη σταδιοδρομία τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου