Παρασκευή 28 Αυγούστου 2009

Κάποιοι νομίζουν ότι μπορούν να τρομοκρατούν ακόμα...

Ηράκλειο 28/8/09
ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΑΚΟΜΑ…
Ενώ η πολιτική της ΝΔ στην Παιδεία (υποχρηματοδότηση, ελάχιστοι διορισμοί, εκπαιδευτικές άδειες κατά το δοκούν), δημιουργούν ένα εκρηκτικό μείγμα που απειλεί τη σωστή λειτουργία των σχολείων, η ΔΑΚΕ χρησιμοποιεί το μοναδικό της όπλο για να επιβιώσει : τη διοίκηση και το πελατειακό σύστημα που προσπαθεί να μας ξαναγυρίσει σε εποχές καταδικασμένες από όλους).

Τέσσερα από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου «Ν. Καζαντζάκης» ο Πρόεδρος, ο γεν. Γραμματέας, ο ειδ. Γραμματέας και ο υπεύθυνος τύπου είναι αποσπασμένα στα γραφεία εκπαίδευσης του Νομού μας και με φορτικότητα εκβιάζουν πολλές φορές συναδέλφους ιδιαίτερα νεοδιόριστους ή αναπληρωτές προκειμένου να ενταχθούν στη δύναμή τους ή να οργανωθούν στη ΔΑΚΕ. Χρησιμοποιούν κάθε μέσο (αποσπάσεις σε γραφεία, ευνοϊκές αποσπάσεις) προκειμένου να στηρίξουν τον κυβερνητικό τους συνδικαλισμό.

Τους καταγγέλλουμε

και καλούμε τους συναδέλφους να αντιδράσουν...
Το κίνημά μας, με τους αγώνες του, έχει καταφέρει να δημιουργήσει θεσμούς με μετρήσιμα κριτήρια, τα δικαιώματά μας δεν μπορούν να γίνουν ρουσφέτια και πελατειακή πολιτική. Τους καλούμε να σταματήσουν έστω και τώρα την αδιέξοδη και επικίνδυνη στάση τους, καλούμε τους προϊσταμένους να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να τους νουθετήσουν. Καλούμε τους συναδέλφους νεοδιόριστους και αναπληρωτές να πλαισιώσουν το σύλλογό μας και να ενημερωθούν για τα δικαιώματά τους. Θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας για μια Παιδεία στην υπηρεσία του λαού και του τόπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου